Yritys

Mikä Synodi?

Synodi on luovan hulluuden palvelutalo. Kilpailijoista erottautuminen ja vahvan persoonallisen mielikuvan aikaansaaminen ovat olennainen osa yrityksesi menestystarinaa. Me autamme sinua kertomaan tätä tarinaa.

Talouden laskusuhdanne on vaikea toimintaympäristö. Tarvitaan suurempaa rohkeutta kurkottaa kohti uusia ratkaisuja, kyseenalaistaa ja luoda uudelleen omat toimintamallit. Inhimillisyys ja kauneus ovat tärkeitä voimavaroja silloinkin, kun taloudelliset realiteetit ovat muutoksessa. Me tahdomme olla osa yrityksesi menestystä. Tuomme energiaa, luovaa hulluutta ja osaamista yrityksesi käytettäväksi.

Mitä me teemme?

Ydinosaamisemme on digitaalinen viestintä, tarkemmin verkkosivujen teko ja hosting-palvelujen tarjoaminen. Tarjoamme viestinnän ratkaisut yrityksesi visuaalisesta julkiasusta verkossa toimivien julkaisujärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelemme yrityksesi verkkomarkkinoinnin – mahdollistamme yrityksellesi vahvan läsnäolon internetissä.

Synodi luo nahkaansa jatkuvasti. Kasvamme dynaamisesti, osaamisemme monipuolistuu ja syventyy. Meistä yrityksesi saa partnerin, joka ei jämähdä paikoilleen, vaan kulkee etukenossa kohti tulevaisuutta. Partneriverkostomme ja alihankkijoidemme kautta saat avun myös ydinosaamisemme ulkopuolisiin kysymyksiin.

Yhteydenotot

Synodi
Sepänkatu 31a as 11
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation