Mainonta

Yrityksen imago on oleellinen osa liiketoimintaa. Me autamme sinua luomaan yrityksesi ulkoisen asun, markkinointiviestinnän sekä markkinointimateriaalin. Kun tämä paketti on tasapainossa, voit luottaa siihen, että asiakkaasi saavat sinusta erinomaisen kuvan.

Elämme ajassa jolloin kohtaamme mainontaa kaikkialla, joten yrityksen täytyy erottua muista. Valitettavasti hyväkin mainonta hukkuu massaan, jos väline tai kohderyhmä on väärä. Luomme mainontaa, joka erottuu massasta ja näkyy oikeissa kanavissa. Mielestämme median digitalisoituminen on hyvä asia. Uskomme myös, että ihmiset rakastavat sinua sekä sanomaasi, ja miksipä eivät rakastaisi. Tutkitusti ihmiset haluavat ottaa vastaan markkinointiviestejä, kun ne vain on puettu tyylikkääseen asuun.

Mainostajan ongelmana on median pirstaloituminen. Mediamurroksessa on viime kädessä kysymys ajankäytöstä ja mediakulutuksen muuttumisesta. Se on haaste medioille, mutta erityisesti mainostajalle. Kun uusia kanavia on kymmenittäin, on entistä haastavampaa kilpailla ihmisten ajankäytöstä, niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Me olemme erikoistuneet verkkomainontaan. Luomme niin yrityksellenne kuin sen tuotteille ja palveluille visuaalisen ilmeen, joka tavoittaa kohderyhmän sekä sähköisessä että painetussa mediassa.

Yhteydenotot

Synodi
Sepänkatu 31a as 11
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation