Julkaisujärjestelmät

Julkaisujärjestelmät ovat ratkaisuja, joiden avulla nettisivujen päivitys onnistuu tekstinkäsittelyohjelman tavoin. Sivujen päivittäjän ei siis tarvitse osata HTML-koodausta voidakseen julkaista ja päivittää materiaalia Internet-sivuille. Jos osaa käyttää sähköpostia, osaa käyttää myös julkaisujärjestelmiä. Näissä järjestelmissä on graafinen käyttöliittymä, jonka avulla voi kirjoittaa esimerkiksi verkkosivun otsikon omaan kenttäänsä ja tekstin toiseen kenttään. Myös kuvien lisääminen artikkelin yhteyteen on vaivatonta.

Me luotamme avoimen koodin ratkaisuihin, kuten Joomla, WordPress ja Drupal. Nämä julkaisujärjestelmät asennetaan www-palvelimelle. Sivujen ylläpito tapahtuu salasanasuojatun käyttöliittymän kautta www-selaimessa. Näissä julkaisujärjestelmissä on käyttöliittymä, jossa on täytettäviä lomakkeita. Tekstiä voi vielä muokata tekstinkäsittelyohjelmista tutuilla muokkaustoiminnoilla. Kun teksti on valmis, painat Julkaise-painiketta ja ohjelma hoitaa tekstiin mahdollisesti lisättävien koodien lisäämisen sekä artikkelin julkaisemisen Internetissä.

Oikein valitulla julkaisujärjestelmällä kotisivujen päivitys on paikasta tai tietokoneesta riippumatonta. Me autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan järjestelmän. Kaikissa käyttämissämme julkaisujärjestelmissä on lähes kaikki samat toiminnot. Voit luoda uusia sivuja, muokata jo vanhoja ja lisätä muuta sisältöä, esim. kuvia. RSS-syötteet, mahdollisuus sivuston sisäiseen hakuun sekä uutiskirjeet ovat esimerkkejä komponenteista, joilla julkaisujärjestelmää voidaan muokata asiakkaan tarpeet tyydyttäviksi.

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme teitä auttaa, niin voit keskittyä juomaan vaikkapa hyvin jauhettua tummapaahtoista kahvia.

Yhteydenotot

Synodi
Sepänkatu 31a as 11
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation