Hosting

Edullinen webhotelli yritykselle

Edullinen webhotelli yritykselle löytyy sekin totta kai Synodin kautta. Webhotellit eli hosting-palvelut tarkoittavat verkosta varattua tilaa, jossa voi säilyttää omia kotisivuja ja käyttää sähköpostia. Toisin sanoen se mahdollistaa viestinnän internetissä: kaikki kotisivut ja sähköpostit käyttävät aina jotakin hosting-palvelua kivijalkanaan ja perustanaan. Täyden palvelun digi- ja IT-toimistona pystymme tarjoamaan sinulle suoraan tarvitsemasi webhotellit eri vaihtoehdoista.

Kaikki webhotellimme sijaitsevat luotettavalla ja nopealla pilvialustalla – ylläpidosta vastaavat alan rautaiset ammattilaiset, joten sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään. Ota vaikka kupillinen hyvää kahvia ja nautiskele kun hommat lähtevät rullaamaan asiantuntevan Synodi-tiimin ja internetin hosting-palveluiden mahdollistamana.

Webhotellipaketit ovat valittavissa joko Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmällä. Niissä on tuettuna PHP, CGI, Perl, JavaScript, SSI & MySQL – eli siis käytännössä kaikki tarpeelliset ominaisuudet, joita verkkopalvelujen yhteydessä yleensä tarvitaan. 

Kun haluat ottaa ratkaisevan askeleen kohti nykyaikaa ja tuoda yrityksesi verkkoon, kukapa muu pystyisi siinä paremmin auttamaan kuin kokeneet asiantuntijamme? Ota siis yhteyttä meihin ja kerro omista tarpeistasi. Meiltä saat juuri omia tarpeitasi parhaiten palvelevat räätälöidyt ratkaisut. Synodi ja edullinen webhotelli yritykselle – siitä se lähtee!

Yhteydenotot

Synodi
Sepänkatu 31a as 11
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation