Graafinen suunnittelu

Monipuolinen graafinen suunnittelu toteutetaan meillä kokeneiden ammattilaisten toimesta. Tarjoamme graafista suunnittelua yrityksille kaikille tarvittaville osa-alueilla, sillä meillä on vuosien kokemus visuaalisen ilmeen luomisesta niin pienille yhdenmiehen yrityksille kuin isommillekin firmoille. On myös selvää, että ammattitaidolla toteutettava kuvankäsittely vaatii todellista näkemystä, osaamista, kokemusta ja ennen kaikkea hyviä työkaluja. Yksilöllisen graafisen ilmeen etuna on ennen kaikkea se, että se erottuu muista ja jää mieleen. 

Graafinen suunnittelu ja graafisen ilmeen luominen on sellainen työvaihe, että sen olisi syytä onnistua kerralla sillä sitä on vaikeaa ryhtyä jälkikäteen korjaamaan. Sen takia otammekin asiakkaan mukaan itse suunnitteluprosessiin – kuuntelemme toiveita ja ideoita, ehdotamme omiamme ja luonnostelemme yhdessä. Lujan näkemyksemme ansiosta osaamme luoda yrityksellesi vahvan ja erottuvan ilmeen, joka ilmentää paitsi sen tarjoamia palveluita, myös sen arvopohjaa ja sitä, miten se haluaa tulla tunnistetuksi ihmisten keskuudessa.

Kuvalliseen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä hyvä ja tasapainoinen graafinen ilme saa yrityksesi sanoman syttymään ja tukee viestintää kaikissa sen muodoissa ja eri kanavissa. Synodi tarjoaa osaavaa graafista suunnittelua yrityksille lujalla ammattitaidolla, pitkällä kokemuksella ja vahvalla alan näkemyksellä. Ota meihin oitis yhteyttä ja kerro, mitä tarvitset ja minkälaista suunnittelua voisimme tarjota sinulle. Räätälöidään yhdessä tarpeitasi parhaiten palveleva kokonaisuus ja luodaan sinulle ilme, jonka turvin sinut huomataan ja viestisi kulkee perille entistäkin paremmin. 

Yhteydenotot

Synodi
Sepänkatu 31a as 11
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation