maanantai, 07 joulukuu 2015 10:06

Hyvät nettisivut pk-yritykselle

Synodi osaa suunnitella ja toteuttaa hyvät nettisivut pk-yritykselle. Meillä on aiempaa kokemusta ja osaamista monien verkkosivuprojektien tiimoilta, joissa olemme luoneet eri aloilla toimiville pk-sektorin yrityksille sekä yhteisöille heidän toiveensa mukaisia verkkosivuja pitäen kuitenkin silmällä toiminnollisuutta ja käyttökokemuksen mukavuutta. Osaamme luoda sivut, joissa sekä sisältö että ulkoasu ovat harmoniassa ja asiakkaan omat toiveet ja tarpeet ovat silti otettu huomioon. Emme halua uhrata käytettävyyttä ulkomuodon alttarille, vaan teemme nettisivut, jotka hyödyttävät sekä sinua että asiakkaitasi – ja auttavat teidät löytämään toisenne mm. hakukoneoptimoidun sisällön avulla. Eli kun joku etsii hakukoneella, esimerkiksi Googlella, palveluita tai tuotteita, joita sinun yrityksesi tarjoaa, hakukoneoptimoitu sisältö nousee hakutuloksissa helpommin esille ja paremmille sijoille.
Kätevät ja toimivat verkkosivut – mitä tulee ottaa huomioon niitä suunnitellessa? Sisältä ja toiminnollisuus ovat luonnollisesti avainasioita, sillä ihmiset hakevat nykyään yritysten tai yhteisöjen verkkosivuilta ensisijaisesti tietoa. Toiminnollisuus on niin ikään tärkeää, sillä verkkosivujen tulisi olla selkeät ja helppokäyttöiset sekä skaalautuvat. Tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö verkkosivut saisi olla visuaalisesti hienot ja näyttävät, mutta käytettävyyttä ei kannata uhrata ulkokultaisuuden alttarille. Se kun nimittäin saattaa karkottaa suoraan osan käyttäjistä pois, sillä tänä päivänä verkossa ensivaikutelmalla on yhtä suuri rooli kuin ennen vanhaan ihmiskontakteilla, kun tavattiin joku toinen ensimmäistä kertaa.
keskiviikko, 30 syyskuu 2015 12:50

Millaiset ovat hyvät yrityskotisivut?

Millaiset ovat hyvät yrityskotisivut? Mitä niiltä pitäisi ainakin löytyä? Sisältö on kuningas, kuuluu vanha sanonta, joten kaikki lähtee liikkeelle luonnollisesti hyvästä sisällöstä. Sitä voi olla vähän tai paljon, riippuen siitä, millaiset yrityskotisivut asiakas haluaa. Pienet ja käyntikorttimaiset vai laajat ja kattavat? Kaikki on mahdollista ja räätälöitävissä omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Verkkosivujen yhteyteen voi liittää myös esimerkiksi verkkokaupan, josta asiakkaat pääsevät suoraan ostamaan kauppaamiasi tuotteita kätevästi oman kotinsa rauhassa, sähköisesti.
tiistai, 08 heinäkuu 2014 09:47

Nämä IT-innovaatiot ovat jo ulottuvillasi

Työelämän ja arjen kuulee usein muuttuneen tekniikan kyllästämäksi. Terveen elämäntavan vastustajiksi ovat muodostuneet rasitusvammat, epäsosiaalisuus ja tietotyön tuoma stressi. On parasta hetkeksi keskeyttää synkistely ja tarkastella asian toista puolta. IT-alan mahdollisuudet elämänlaadun kohentajana ovat miltei rajattomat. Tuotekehitys, kaupallistaminen ja käyttöönotto vain eivät kulje yhtä linjaa ideoiden kanssa. Hyvinvointitekniikan vallankumousta odotellessa listaamme viisi tekniikan ihmettä, jotka ovat jo markkinoilla.
maanantai, 16 kesäkuu 2014 09:43

Kun kaikesta tuli mainosta

Historian suurimmat keksinnöt lienevät puhelin, auto ja roskapostinsuodatin. Verkossa viime mainitun merkitys korostuu. Kun sähköpostimainonta ei enää tavoittanut yleisöä, yritykset alkoivat siirtyä suurille foorumeille. Tästä on syntynyt kiusallinen kierre: julkinen mainonta lisää kilpailua, ja siinä pärjätäkseen yritykset pumppaavat palstoille yhä enemmän mainoksia.
keskiviikko, 11 kesäkuu 2014 09:36

​Tee se tunteella

Myönnettävä se on: päällekäyvän tyrkytyksen aika on ohi. Mainoksista tuli ähky. Huomattiin, että ihmiset voivat paremmin lukiessaan jotakin hyödyllistä tai viihteellistä. Keksittiin sisältömarkkinointi. Kuten kaikki hyvät ideat, ei tämäkään ole uusi.
maanantai, 02 kesäkuu 2014 09:25

Pääsevätkö kalat verkosta?

Tapahtuipa kerran, että joukko vihaisia yksityisyyden vaalijoita käynnisti kampanjan maailman suosituinta yhteisöpalvelua vastaan. ”Poistu Facebookista -päivän odotettiin keräävän lähes puoli miljardia kapinallista. Sen oli määrä olla uusi eksodus. Harva muistaa, mitä tuona toukokuun viimeisenä lopulta tapahtui. No, maailma seurasi kiinnostuneempana erään laivasaattueen kulkua lähellä Gazaa, mutta pääsyy unohdukseen on kampanjafloppi.
Sivu 1 / 3